Әрине, бар! Руслан Тапашевтің айтуынша, бұл жұмыс ғалымдармен бірге жүргізілуде.
«Әскери қызметшілердің тамақтануын одан әрі жақсарту үшін Қазақ тағамтану академиясымен бірлесіп, ұлттық тағамдардың ерекшеліктерін ескере отырып, әскери қызметшілер үшін азық-түлік рационы нормаларын жетілдіру бойынша жұмыс жүргізілуде. Әскери қызметшілердің тамақтану рационына жылқы еті, қой еті, түйе еті, үйрек, қаз және балықтың түр-түрін қосу көзделген, сондай-ақ дәстүрлі құрт, қымыз, шұбат қосылмақ. Осылайша біз азық-түлік ассортиментін жақсартамыз», - деп сендірді ҚР ҚК Бас штабы Ұйымдастыру жұмылдыру жұмысы департаментінің бағыт аға офицері.